Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

  • o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs, pentru comenzile finalizate pana la ora 14:00. Comenzile plasate dupa ora 14:00 sau intr-o zi nelucatoare se vor livra in urmatoarea zi lucratoare
  • o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar
  • o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.
Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.
Livrarea coletelor se face numai prin curier.
Tarifele de livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

Retur

Aveti dreptul de retur a produselor comandate in temen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere(returul produsului/produselor) trebuie să ne informaţi prin e-mail (office[at]desagafermecata.ro) sau folosind formularul din sectiunea “Contact”, cu urmatoarele informatii:

  • numarul si data facturii
  • denumirea produsului/produselor si referinta/codul produsului/produselor
  • data la care au fost primite
  • numarul dvs. de telefon si adresa de e-mail (in cazul in care ne anuntati de retur prin formularul de contact de pe site) 
  • contul (IBAN-ul) in care vom vira contravaloarea produsului.

Taxa de retur va fi suportata de catre client; returul va fi trimis prin aceeasi modalitate in care a fost primit, adica prin curier.
Valoarea produsului/produselor va fi returnata, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de returnare si numai dupa ce produsul a ajuns la noi si a fost verificat. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Pentru a beneficia de dreptul de returnare, produsul trebuie trimis in aceeasi stare in care a fost primit. Scopul acestei perioade nu este de a folosi produsul gratis pentru o perioada de timp si apoi a-l returna, ci doar de a determina “natura, caracteristicile si functionarea produselor”. Produsele care au fost folosite de cumparator sau de o terta persoana nu pot fi returnat

In cazul in care produsele returnate au ambalajele deteriorate sau produsele au urme vizibile de folosire vom opri o taxa de 30 % din valoarea de achizitie.

In cazul in care aveti nevoie de detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati: 0744.768.521 sau office[at]desagafermecata.ro